Thursday, December 25, 2008

capture you


aliff - enjoying his moment in time

Apa keraian dan detik apa sekalipun, Sharm.Captured akan merakam detik cinta, emosi, perasaan, keriangan dan kegembiraan paling santai dan barsahaja

Sharm.Captured berkebolehan merakam detik detik indah dengan se'natural' yang mungkin, persekitaran yang 'simple' dan 'relax' atau merakam gaya 'pose' ke arah lensa dan senyum 'cheese' hehehe... terpulang kepada anda kerana itu juga merupaka potrait klasik dan mempunyai ciri2 yang indah untuk diabadikan.


at Fouziah Gous & Iqram Dinzly Open House...

Senyuman, keriangan & kegembiraan atau apa pun emosi anda jika dirakam dengan bersahaja pasti akan menjadi satu potrait yang bakal menyimpan kenangan yang bermakna... lets the pictures tell the story :)


at Fouziah Gous & Iqram Dinzly Open House...


Desaru Pengerang Triathlon 2008


so... sharm.capture tak lah tertumpu pada majlis2 formal dan kahwin saja.. kalau nak tepung dan telurkan kawan-kawan time besday pun boleh... macam kat bawah ni. kawan kitaorang ni melarikan diri waktu tiba besday dia.. so selepas 3 minggu kita pun ajak la kawan2 semua lepak kat kedai 'makcik' (gelaran kita orang bagi kat satu kedai makan yang meltup kat bangsar)

Iqram, kerel serangan pertama...jas da boleh hidu tapi buat buat tak tau...
nak lari tak bleh sebab da terperangkap


shafiq walaupun lambat tetap sekilo tepung :)

fizow pun ada share gak

Jashuke

Iqram - antara mastermind tok "Jashuke troy nite"